Biljetter till Hockey-VM finalen i Stockholm

Våren är här och det är som vanligt en häftig tid för alla hockeyälskare. Både NHL-slutspelet och Hockey-VM på hemmaplan står på schemat.

Hockey-VM återvänder till Stockholm men det här året går även semifinaler samt finalen i Globen. Dessutom ser många av NHL:s absolut största stjärnor ut att missa slutspelet vilket betyder att de kan dyka upp under VM.

Bland stjärnorna som ser ut att missa slutspelet hittar vi bland annat skyttekungarna Steven Stamkos och Ilya Kovalchuk, tillsammans har de gjort över 200 mål de senaste tre säsongerna.

Bland annat New York Rangers och Detroit Red Wings ligger illa till och kan missa slutspelet. Det är med andra ord inte omöjligt att vi får hem stjärnor som Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall, Johan Franzén och Henrik Lundqvist till VM på hemmaplan.

Ishockey VM drar igång den 3 maj och bland höjdpunkterna hittar vi Sverige – Kanada den 9 maj samt finalen den 19 maj.

Vi har givetvis biljetter och hjälper er gärna.

När det gäller NHL tar deras grundserie slut den 28 april och efter det släpps spelschemat för den första rundan av slutspelet.

Om ni vill bli kontakta av oss när spelschemat för slutspelet släpps vänligen kontakta oss på sales@nickes.com eller 036-14 14 43.

About Author

client-photo-1
admin

Comments

Lämna ett svar